Welke soorten aluminium deuren zijn er?

Ben je van plan een aluminium deur te kopen, maar weet je nog niet welk soort deur je wilt kopen? Tijd om je eens in te lezen over de verschillende soorten aluminium deuren! Aluminium deuren zijn de afgelopen jaren enorm in populariteit gestegen. Iets wat wij helemaal niet gek vinden, het zijn namelijk deuren van hoge kwaliteit! Benieuwd welke soorten aluminium deuren er zijn? We gaan het je vertellen!

Soorten aluminium deuren

Dus, welke soorten bestaan er? Om maar meteen met de deur in huis te vallen, enorm veel! In dit artikel behandelen alle soorten aluminium deuren die er te vinden zijn bij HEPRO. In huis assortiment vind je drie soorten aluminium deuren, namelijk:

  • Openslaande deuren
  • Dubbele deuren
  • Draaikiepdeuren

Openslaande deuren zijn zoals de naam al verklapt deuren die open kunnen slaan. Dit kan gebruikt worden als mooie doorgang van de woonkamer naar de tuin bijvoorbeeld. Dubbele deuren worden vaak toegepast als buitendeuren, maar ook wel als doorgang naar buiten. Dubbele deuren zijn razend populair en beschikbaar in meerdere kleuren. Draaikiepdeuren zijn een praktische toevoeging aan uw woning. Zo zijn ze te gebruiken als soort draaikiepraam voor nodige frisse lucht, maar kun je de deuren ook helemaal opendoen.

Voordeuren en achterdeuren

Vanzelfsprekend kunnen de drie bovenstaande soorten aluminium deuren toegepast worden als zowel voordeuren als achterdeuren. Ben je dus op zoek naar een praktische en mooie voordeur of achterdeur? De aluminium deuren van HEPRO zijn uitermate geschikt voor elke woning!

Verschillende kleuren

Naast de vorm van de verschillende soorten aluminium deuren, kun je de deuren ook vinden in super veel verschillende kleuren. Op deze manier zijn de opties eindeloos en vind je altijd een aluminium deur die bij jouw woning past.

Deuren op maat

Naast vormen, soort deur en kleuren kun je ook nog eens aluminium deuren op maat laten maken. Dit komt veel voor bij deuren met een afwijkende maat. Bij HEPRO kun je heel eenvoudig een deur op maat laten maken.

Aluminium deur kopen?

Ben je van plan een aluminium deur te kopen? Je hebt nu meer inzicht over de verschillende soorten deuren! Koop nu je aluminium deur bij HEPRO en laat je verassen door de uitstekende service en kwaliteit!

Geef een reactie