Wat is een pergola?

Wat is een pergola?

Pergola’s zijn in de afgelopen jaren enorm in de populariteit toegenomen. Zo zijn ze steeds meer te vinden in tuinen, maar wat is een pergola nou precies? Een pergola is een overkapping dat vrijstaand is of verbonden is aan uw huis. Meestal zijn pergola’s gemaakt van hout of metaal. Pergola’s zijn ideaal voor het creëren van schaduw en brengen daarbij ook een erg aangename sfeer met zich mee. 

Voordelen pergola

Dat pergola’s zo in populariteit zijn toegenomen is ook niet zo gek. Pergola’s kennen namelijk veel voordelen. We hebben er een paar voor u op ene rijtje gezet:

  • Een pergola biedt de ideale beschutting
  • Een pergola voegt extra sfeer toe
  • U kunt een pergola geheel naar eigen wensen ontwerpen en aankleden
  • Een pergola is een duurzaam product
  • Een pergola is gemakkelijk te installeren
  • Een pergola is relatief goedkoop

Soorten pergola’s

Pergola’s zijn er te vinden in ontelbaar veel verschillende vormen, maten en kleuren. Over het algemeen zijn er vier soorten pergola’s te vinden. De meest voorkomende pergola’s zijn houten pergola’s. Een pergola van aluminium, kunststof of pergola’s met doek behoren ook tot de opties. Vraagt u zich af welke pergola het meest geschikt is voor u? Neem dan contact op met Uw Mooiste Tuin. Zij kunnen u advies op maat geven. 

Pergola prijs

Een pergola is een relatief goedkoop alternatief voor zowel alle overkappingen. Daarbij heeft een houten pergola ook een lange levensduur waardoor een pergola ook nog eens onwijs duurzaam is. Maar wat mag een pergola dan kosten? Bij Uw Mooiste Tuin vindt u al een houten pergola vanaf €645,00. 

Pergola kopen?

Op zoek naar een pergola? Neem dan eens een kijkje op uwmooistetuin.nl. Hier vindt u houten pergola’s van echte topkwaliteit. Zo zijn de pergola’s gemaakt van echt Douglas hout. Een echte topper op het gebied van duurzaam hout. U kunt zelf kiezen of u de pergola aan de muur wilt monteren of dat deze los in de tuin komt te staan. De pergola’s worden standaard fijn bezaagd afgeleverd, echter zagen wij deze tegen een kleine vergoeding glad voor u. Heeft u een vraag over onze producten? Neem dan contact op!

Geef een reactie