Bloemen versturen naar Haarlem

Bloemen versturen naar Haarlem

Bloemen versturen kunt u doen naar aanleiding van een speciale gelegenheid, maar zou het niet veel leuker zijn om gewoon eens spontaan naar iemand bloemen te versturen? Normaal gesproken versturen we bloemen als iemand jarig is, een x aantal jaar getrouwd is, op moederdag, valentijnsdag of bij andere feestelijkheden. Maar juist dan verwacht men al bloemen. En de leukste cadeaus zijn de cadeautjes die je niet verwacht. Dus spontaan bloemen versturen omdat je om iemand geeft (of zo maar) kan best leuke resultaten opleveren. Je zult zien dat het veel meer gewaardeerd wordt; het verrassingseffect is groter. Bestel je bloemen direct bij de bloemist in Haarlem en laat ze snel thuisbezorgen.

Hoe kan je bloemen versturen in Haarlem?

Mocht degene die de bloemen gaat ontvangen bij u in de buurt wonen dan is dat geen probleem natuurlijk. Voor een paar euro extra bezorgt de lokale bloemist graag de door u aangeschafte bos bij de ontvanger thuis. Moeilijker wordt het als de ontvanger wat verder weg, of zelfs in het buitenland woont. Een optie kan dan zijn om bloemen te versturen via Fleurop. Deze organisatie bestaat al tientallen jaren en heeft in Nederland zelfs een landelijke dekking (plus zelfs enkele mogelijkheden om bloemen te versturen in het buitenland). Bloemen versturen via hun staat synoniem voor succesvol bloemen versturen. Als de ontvanger niet thuis is laat men altijd een kaartje achter dat er bloemen aan de deur zijn aangeboden, of de bloemist uit Haarlem checkt of buren het boeket aan willen aanpakken.

Kan ik online bloemen versturen?

Ja, net als Fleurop zijn er tegenwoordig veel meer organisaties die afspraken hebben lopen met lokale bloemisten. U kunt online de bloemen of boeketten uitzoeken die u wilt versturen. U betaald met Ideal of op andere wijze en zij zorgen voor de rest. Fleurop zelf biedt deze mogelijkheid ook. Er zijn ook alternatieven zoals Euroflorist en bloemen.net. Ook deze bloemisten hebben een prima service als het gaat om verse bloemen versturen.

Kunt u alleen bloemen versturen?

Nee natuurlijk is het ook mogelijk om gevulde bloemenvazen, een leuk bloemstuk of een plantenbak te laten bezorgen. Een plantenbak heeft meestal als meerwaarde dat hij langer in goede conditie blijft en het dus eigenlijk een blijvend cadeau is. Daarnaast zijn er ook bedrijven die bijvoorbeeld kaarten, chocolade, wijn, bier, champagne of ballonnen bij de bestelling kunnen leveren. Ook taarten horen bij onder andere Greetz tot de opties.

Extra service van bloemenbutler.nl
Wat voor reden u ook heeft om bloemen te versturen, wij zijn graag bereid om u verder op weg te helpen. Via bloemenbuter.nl kun je eenvoudig bekijken welke lokale bloemisten er bij u in de buurt zitten. Ook kun je snel een bestelling plaatsen bij een online bloemist. Wanneer je voor 2 uur ‘s middags besteld heb je dan dezelfde dag al een boeket in huis. Ideaal voor bijvoorbeeld verjaardagen, bruiloften of andere gelegenheden zoals moederdag of valentijn. Voor elk moment bestel je een geschikt samengesteld boeket via internet.

Geef een reactie